MeoEdebiyat - Kişisel Edebiyat Blogu
MeoEdebiyat - Kişisel Edebiyat Blogu

MeoEdebiyat - Sitemizdeki Hatalar

  Tanıtım ve Haberler

Sitemiz tamamen kişisel olarak tasarlanmış ve Joomla tabanlı çalışan bir sistemdir. Tema olarak Gavick şirketinin tasarladığı "Writer" isimli teması kullanılmaktadır. Sunucumuz DijitalOceans şirketinin Amsterdam'da bulunan sunucularından kiralanmıştır ve tamamen şahsıma aittir.

  Benzer şekilde sitemizde alt sağ köşede bulunan JChatSocial isimli sohbet eklentisi de sunucumuz üzerinden çalışmaktadır. Sitemize gelen uluslararası ve yerli ziyaretçiler güvenlik taramasından geçmektedir. Bu sebeple ziyaretçilerimizle gerçekleştirdiğimiz tüm konuşmalar sistemimizde kayıt altına alınmaktadır.

  Godaddy kaynaklık SSL sertifikası uygulaması ile sitemize yaptığınız ziyaretler ve hareketleriniz şifrelidir. Hiçbir üçüncü şahıs taramasından geçmezsiniz. 

  Ancak yine de sitemizde henüz düzenlenmesi gereken belirli hatalar (buglar) henüz mevcuttur. 

1. İlk olarak sitemizin SMTP sunucusu güvenlik sebebiyle kapalı olduğu için, sistemden kullanıcılara e-postalar iletilememektedir. Bu sorun birkaç gün içerisinde düzenlenecektir. 

  Başka bilinen hatalar olmadığı için, site kullanımızın sırasında karşılaştığınız hataları [email protected]'a mail gönder bağlantısını kullanarak doğrudan bize iletebilir veya aşağıda bulunan sosyal medya yorumlarını yoluyla bize ulaştırabilirsiniz.

Sevgi ve saygılarımla, Mehmet Şentürk.

 

Son DüzenlenmePerşembe, 24 Kasım 2016 20:02
(0 oy)
Okunma 3811 defa
Yorum ve görüşleriniz değerlidir. Facebook hesabınız ile yorum yapabilirsiniz.
X

Sağ Tıklama

Sağ Tıklama ve Kopyalama Sitemizde Engellidir.