'Gün batımı kadar huysuzum bazen..'
'Gün batımı kadar huysuzum bazen..' Photo by Meo

MeoEdebiyat'a Hoş Geldiniz!

Öne Çıkan
  Tanıtım ve Haberler

    Eylül 2014'de yayın hayatına başlayan MeoEdebiyat.com Aforizmalar, Şiirler, Denemeler, Fotoğraf Yazıları ve Film Yazıları bloglarından oluşan ve ayrıca üyelere özel PDF kitap okuma özelliği bulunan kişisel bir edebiyat blogudur. İçeriğindeki tüm edebi metinleri Mehmet Şentürk (a.k.a Meo) tarafından hazırlanan ve Meo tarafından tasarlanan yeni kişisel edebiyat portalımız MeoEdebiyat.com'u tüm okurlarımız, takipçilerimiz ve eski/yeni dostlarımızın kullanımına açmış bulunmaktayız.

   Gün geçtikte güçlenecek yeni metinler ve sürpriz çevrimiçi kitap yayınlarımız ile güzel vakit geçirebileceğiniz sade bir site kurmak tek amacımdır. Yan tarafta bulunan ve "..." olarak site isminin altında bulunan menü bağlantısına tıklayarak tüm menülere erişebilirsiniz.

Sitemizde Makale Başlıkları Kısaltmaları:

 MeoAfo  Aforizmalar Blog girdilerinin ön başlığıdır.
 MeoŞiir  Şiir Blogundaki tüm eserlerinin Ön başlığıdır.
 MeoDeneme  Deneme blogundaki tüm eserlerinin ön başlığıdır.
 MeoFoto  Kendi eserlerimden oluşan foto anlatım blogu girdileri.
MeoMüzik Müzik blogu girlerinin ön başlığıdır.
MeoFilm Film paylaşım ve yorumlama girdileridir.

   MeoEdebiyat tüm içeriği ve tasarımı Mehmet Şentürk tarafından hazırlanan bir blog sitesidir. Tüm soru ve görüşleriniz için Ana Menüdeki İletişim başlığını kullanabilirsiniz. Site içeriğimizde hiçbir reklam, satış, ücretli bölüm bulunmamaktır. Edebiyat eserlerimiz sitemizde yayınlandığı anda 'Meo ve 'Mehmet Şentürk bilgileri eklenmek suretiyle herkesin kullanımına açıktır.  
   Birkaç yıldır üyesi olduğum ve birçok okurumuzun kaynak olarak geldiği, Ekşi Sözlük'te yazar olan dostlarımız destek için MeoEdebiyat.com Ekşi Sözlük Başlığı'nı kullanabilirler. Özgür ülkenin özgür kalemlerinin kalesi olsan Ekşi Sözlüğe ve tüm yazarlarına bana kattığı tüm değerler için minnettarım.

Sevgi ve saygılarımla, Mehmet Şentürk (a.k.a. Meo).

Son DüzenlenmePazartesi, 05 Kasım 2018 22:02
(6 oy)
Okunma 9110 defa
Yorum ve görüşleriniz değerlidir. Facebook hesabınız ile yorum yapabilirsiniz.

Bu kategoriden diğerleri:

MeoEdebiyat.com Kullanıcı Rehberi »
X

Sağ Tıklama

Sağ Tıklama ve Kopyalama Sitemizde Engellidir.