MEOEDEBİYAT
Bu sayfayı yazdır
MeoEdebiyat - Denemeler Blog
MeoEdebiyat - Denemeler Blog Pic.Source: "Power of A Pen" by with-accusing-eyes @deviantart.com

MeoDeneme - Çiçek Bahçesi Olacaktım

  Denemeler Blog

  Bir çiçek olup düşecektim şiirlere, ne ara öfkeyle ve pişmanlıkla kavruldum? İnan bilmiyorum. Kurutacaktım yaşamın tüm ıslak gözlerini senin suretinde, ne ara suretinden binlercesine benzedin de aynı suçlamalarla yağmur oluyor kelimelerin? İnan anlamıyorum.

  Suskun bir bulut kadar yumuşaktı ellerin, ne ara yalnız bir öfkeyle savrulup şüphenin-bencilliğin okyanuslarında fırtınalara dönüştün ki.. Ne ara bu denli korkak oldum ben! Başarıyla susabiliyorum sadece. Hak edilmişliğin ötesinde, terbiyesizliği aşıyor artık yalanları yaşamımın. Kanmıyorum. Çok daha da söyleneceksiniz olmayanlarımı, umurumun uçurum kenarından farkı yok atlayabilir tüm cümlelerinin geçmişimin oknayuslarına. Hasretim mutsuzluğunuza her dakika nasılsa!

  Yeniden yazmaya çalıştığım kodlarınızın asla kaynak kodlarınız olmadığını bilmediğimden, ne zaman aransam yaptığınız görevlerin arasında, her yer hata.. Ne ara bu denli kör oldum, emin olamıyorum.

  Temizlemeye çalıştığım tüm pisliğinizin arasında, bir bataklık lalesi kadar güzel açıyor: sevda. Ben hala onu arıyorum. Batırmaktan geri duymayın asla! Nasılsa yeniden doğarım ben taç yapraklarında çürümüş kokuların. Gündelik sanrıların.. Ben bi' çiçek bahçesi olacaktım aslında, Tanrılar izin vermedi bana. "Böyle iyiysin sen, bahçıvanken," dediler. "Peki!" diyebildim, ne diyeyim. Ben sadece sizde tek türün kaktüs olacağını zamanında çözemedim. Çiçekleriniz kısa süreli bir aşk yağmuruyal açıp geçiyormuş, tahmin edemedim. Kusura bakmayınız efendim.

Meo - 2017
MeoEdebiyat - Denemeler Blog
'Mehmet Şentürk

Son DüzenlenmeCuma, 15 Eylül 2017 19:38
(0 oy)
Okunma 2227 defa
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.
X

Sağ Tıklama

Sağ Tıklama ve Kopyalama Sitemizde Engellidir.