MEOEDEBİYAT
Bu sayfayı yazdır
MeoEdebiyat - Mevsimlik Elektronik Edebiyat Dergimiz

MeoEdebiyat - Mevsimlik Elektronik Edebiyat Dergimiz

  Tanıtım ve Haberler

   MeoEdebiyat kişisel edebiyat blogu olarak uzun yıllardır açık olan edebiyat köşemizde sizlere sunduğumuz eserleri dört mevsim başlığında olacak şekilde yılda dört sayı halinde çıkarmaya karar verdik. Şimdilik sizlere bu ay içerisinde çıkacak olan sayımızdan birkaç resim ve kapak arkasında Editör Notunu paylaşıyoruz. Sitemiz üzerinden ücretsiz şekilde indirebilirsiniz.

"Merhaba

Meoedebiyat bir roman karakterim olan ve alt benliğimi tüm edebi gözlemlerimi kaleme döken MEO isimli karakterinin kalemiyle yazılan aforizma, şiir, denemeler ve öykülerden oluşan bir edebiyat sitesi.

Uzun soluklu bu edebi yolda çok güzel okurlar tanıdım, çok güzel cümleleri seviştirdim duygularımı birkaç sınava sokup güzel notlar aldığımı düşündüm hep. İçimde hep huzur oldu günlük koşuşturma içinde bile yeniden keşfederek edebi ufkumu. Her gün yeniden yeni bir resimle, yeni bir şiirle, yeni bir aforizmayla ilham alıyorum cümleye döküyorum.

Tüm bunları da ücretsiz bir şekilde dostalarıma, okuma aşığı gençlerimize amatör olarak ulaştırmak benim için basit bir gurur. Detaylarına girmeye gerek olmayan güzel bir alıntı, güzel bir özellik.

Bu güzel BAHAR dergisi sayısıyla sizlerle kavuşabildiysem ve buraları okuyabiliyorsanız heyecanıma katılıp yıllarca süren bahar savaşlarımda hangi cehpelerde aşk-yaşam uğruna sözcükler yoluyla kurşun sıktığımı görebileceksiniz..

Hepinize keyifli okumalar diliyorum.

Görüşleriniz, yorumlarınız, yeni yazılar için öneri ve kendi misafir yazılarınız için: [email protected]

Mehmet Şentürk"

Örnek sayfa:

Ekran görüntüsü 2022 05 03 231033

ÖRNEK SAYFA 2:

Ekran görüntüsü 2022 05 03 231150

 

  Şimdiden heyecanımıza ortak olan dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Elektronik ortamda bile olsa bir edebiyat dergimizin olması bizler için keyif verici bir heyecan olacak. Mayıs ayı içerisinde instragram.com/meoedebiyat adresinden duyurularımızı takip edin.

Saygılarımla,
Mehmet Şentürk

Son DüzenlenmeSalı, 03 Mayıs 2022 23:13
(1 Oyla)
Okunma 973 defa
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.
X

Sağ Tıklama

Sağ Tıklama ve Kopyalama Sitemizde Engellidir.