MEOEDEBİYAT
Bu sayfayı yazdır
MeoEdebiyat - Denemeler Blog
MeoEdebiyat - Denemeler Blog Pic.Source: "Horizon" by ryky @deviantart.com

MeoDeneme - Ufukta

  Denemeler Blog

  Ufuk her zaman aynı uzaklıkta ve aynı pastel renklerde güzel görünebilir, yürümedikçe. Sıfırlanan zaman dönemleri insanlara geçici bir devamlılık sağlayabilir, değişmedikçe. Aynı girdap, aynı döngü ve aynı saçmalık içerisinde.. 2017 yılını bitirip 2018 yılından saatler aldığımız bu dakikalarda, bu döngü bir kez daha sıfırlandı. Bir kez daha ufukta belirmesini umduğumuz, beklentilerimize boğduğumuz yanlarımız var. Yaşanacak, görülecek, beklenecek.

  Ufukları adımlarla yenmek, yarınları dünlere yem etmemek, yıllara yenilerini unutulmaz şekilde yazabilmek için bir fırsat daha 2018. Mutlaka yaşamın tüm dinamiklerini oynayabildiğini zanneden, bunu yaparken de yaşamı iyiden iyiye berbat eden sistemlerimize rağmen, bireysel kazanımlarımızı en üstte tutabilmek için adım atmamız gerekiyor. Planlarımızı canlı tutmak, hayallerimize sarılırken onların gerçekleşebilme olasığını da gözümüzden kaçırmamamız gerekiyor.

  Tarihler yenilenir; ufuk yenilenir.. Bizler aynı kaldığımız sürece hiçbir şey değişmez, değişmeyecektir. Kabullendikçe bilindik kötülükleri, değiştiremedikçe, o kötüler kadar kötü kalacağız. Değiştirmeye çalışmadıkça yanlış taraflarımızı.. Bilmedikçe değerimizi yapabileceklerimizin, yaptıklarımızın avuntusunda saçma sapan bencilliklere boğulup yalnızca yıllara yazılmış bir istatistik olarak kalacağız!

  Yeni yılda hepinize yeni ufuklar diliyorum, yeni şanslar. Adım atabildiğiniz, doğru zamanı doğru şekilde kullanabildiğiniz.

Meo - 2018
MeoEdebiyat - Denemeler Blog
'Mehmet Şentürk

Son DüzenlenmePazartesi, 01 Ocak 2018 02:06
(0 oy)
Okunma 2832 defa
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.
X

Sağ Tıklama

Sağ Tıklama ve Kopyalama Sitemizde Engellidir.