MeoEdebiyat - Denemeler Blog
MeoEdebiyat - Denemeler Blog Pic.Soruce: "Silence" by screaminsilence @deviantart.com

MeoDeneme - Anlamsız Deneme

  Denemeler Blog

  Anlamsız bir kargaşa içerisinde sessizce çığlık atıyorum, duyabiliyor musunuz? Elbette hayır.. Saçma bir kaderin sayfalarında parmaklarım kesiliyor her açtığım yeni sayfada, sanki o değerli umurunuzda, pek sanmıyorum!

  Pek de umuruma değmiyor açıkçası yaşattığınız bu heyezanlar. Kendi çizgim kaybolmuş bir tipi ortasında kendimi aramıyorum bu ülkenin insanları manyak birer çığ olduğu sürece kar tanesi bencilliğinde. Evet, kabul ediyorum hepiniz birer kristalsiniz, değil mi? Biz hep güneş, eritiyoruz laflarımızla sizin o donuk yüzlerinizi, haliyle.. Zorunuza gidiyor yaşadığımız bu saçma sistem, değil mi? Gitmesin, o sistem de sizsiniz. Bu saçmalıkların hepsi sizin eseriniz.

  Sizin eserinizim ben, biraz yalan, biraz bencil kader, biraz maskelere boğulan partilerde gülen gereksiz adamlar. Toplanmışız içiyoruz bir akşamüstü, hiç kimsenin bilmediği karanlık köşe başlarında. Siz o güzel huzurunuzda, bozmayalım efendim uzak dururuz gerektiği zamanda!

  Sizin geçmişinizim ben, ne de güzel sikmiştiniz, değil mi ama?

  Sizin geleceğinizim ben, ne de yalnız kalıyor insan aynalarla baş başa!

  Elbette hepiniz yükzeleşeceksiniz bu doğruyla, sorun ise hangi yüzünüzü göreceğiniz belki..

  Birkaç saniyelik sabrım var, binlerce pislik yaktığınız çöplüklerimde. Patlıyorum tüm metanlarda ben bile.. Üst üste koyduğum o cümlelerinizde, toplamda anlamsız bir savaş çıkıyor en sonunda, ben kalıyorum hep mermilerinizin o kıta sahanlığında. Çöktüğünüz bu saçma sistemlerde, çöküyoruz zamanla. Sonra kaybettik diye ağlamayın asla, saçma! Cidden saçma. Anlamsız bir deneme yazıyorum şu anda mesela, okudukça anlamamanın güzel bencilliğinde keyfiniz kaçacak biraz da. Sanki çok umrumda!

  Hepinizin cümleleri başkalarının mühendisliği olmuşsa, bana karakterlerinizden bahsetmeyin. Ben aranızdaki tek karaktersizim! Öyleydim, hep öyle kalabilecek olmanın tatlı gururunda gülümsemekteyim. Delilik biraz da böyle güzel değil mi, ey saçma psikopat benliğim: dön bir kez olsun da şunların yüzüne söyle. Hepiniz yoktunuz, yok edildiniz, edileceksiniz, geçin sıraya yeter bana.

Meo - 2017
MeoEdeibyat - Denemeler Blog
'Mehmet Şentürk

Son DüzenlenmeÇarşamba, 13 Eylül 2017 00:21
(1 Oyla)
Okunma 2762 defa
Yorum ve görüşleriniz değerlidir. Facebook hesabınız ile yorum yapabilirsiniz.
X

Sağ Tıklama

Sağ Tıklama ve Kopyalama Sitemizde Engellidir.