MEOEDEBİYAT
Bu sayfayı yazdır
MeoEdebiyat - Denemeler Blog
MeoEdebiyat - Denemeler Blog Pic.Source: "074 - Rainy days" by CarlaSophia @deviantart.com

MeoDeneme - Deli Bir Hasret

  Denemeler Blog

Çağan Şengül - Bir Deli Hasret

  Başlıyor yine Deli Bir Hasret.. Dokunuyor her şarkı, her şiir, aynı yanık bıraktığın yere. Bildiğin gibi değil şimdiden yollar adım adım sayılıyor senden uzaklara gittikçe. Bir ağıt duyuluyor tüm şehirlerin dağlarında, yapayalnız dolaşıyor gibiyim onca kalabalıkta şimdilerde.

  Normalde alıştığım tüm parçaların, şimdilerde hazırlıksız yakalandığım bir fırtına gibi. Savruluyorum özlemden özleme, şimdiden gidişine hazırlanıyor, gelişini kurguluyor, yokluğunu maalesef yok saymaya çalışıyorum. Yas tutan düşüncelerimden nasıl gülücükler süzmeye çalışıyorum, nasıl susuyorum o kadar konuşurken gideceğini bile bile bu denli kavuşmaya hasret ve haklı iken bir sen bir de ben. Uğultulu bir ses gibisin, önce sessizlik içinde kalacak sonradan gürültülerine boğulacağım yokluğunun: biliyorum..

  Gözlerimle nasıl çığlık atabileceğimi öğreniyorum her kapandığında kapaklarım. Kapatıyorsun gönlümü tüm dünyaya, ne zaman ki uzaklaşıyorum teninden, soğuyorum güneşe hasret bir uzak gezegen tadında. Sözlerim nasıl kalemlerden kusabiliyormuş anlıyorum şimdiden, adım adım sensizliği yazacağım saatlere, dakikalara ve saniyelere; alelacele.

  Bitecek bu deli hasret. Yorulacağım. Yorulacağız. Yorulmuş olmaktan memnun olabilmek dileğiyle, dönüşünde..

  Güle güle git,
  Gülümseyişim!

Meo - 2017
MeoEdebiyat Denemeler Blog
'Mehmet Şentürk

Son DüzenlenmePazar, 03 Eylül 2017 01:20
(1 Oyla)
Okunma 2492 defa
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.
X

Sağ Tıklama

Sağ Tıklama ve Kopyalama Sitemizde Engellidir.