MEOEDEBİYAT
Bu sayfayı yazdır
MeoEdebiyat - Denemeler Blogu
MeoEdebiyat - Denemeler Blogu Pic. Source: "Deceiving Sea" by Chris Lamprianidis @Deviantart.com

MeoDeneme - Aldanırım

Öne Çıkan
  Denemeler Blog

Yaşar - Aldanırım

  Aldanmak, en başarılı olduğumuz içtenlik. Aldatmak, en çıkarcı olduğumuz ikiyüzdenlik(?). Aldatılışlarımız bizi bir sonraki tuzaklara götüren, daha güçlü-akıllı olduğumuzu sanarken daha çok acı veren. Aldanıyoruz, sorun aslında aldatanda olmadan asla.

  "Son kez" diyoruz "bu kez son olacak bu aldanış, sırf mutluluk adına". Kabul edemiyoruz, kendimize bunca senelerce kabul ettirdiğimiz türlü türlü yalanı. Yalan olduğunu aldandıktan sonra fark ettiğimiz her seferinde bu salaklığımıza 'aşk' adını veriyoruz, 'iyi kalplilik' ya da. Hepsi aynı saçmalığınız sedası keza.. 

  Aynı denizde yüz kez boğulup, yüzme bilmeyişimizle bir türlü yüzleşemiyoruz. 

  Aynı gemize bin kez seyahat edip, bizi aşkın tuttuğunu bilmeden kusuyoruz öfkemizi sağa sola, yüreğimizde kramplar!

  Hatırlıyoruz da, efendim, öğrenmiyoruz ki hatıralardan. Ders vermeyi ustalık eseri sayarken hiç ders almıyoruz. Ders veriyorlar bize, aldatılmaktan hediye. Tutup yediğimiz kazıkların takdir belgelerini, alnımıza asamıyoruz ki. Utanç, aşkla geliyor. Sevdayla küsülüyor yaşama. Yaşamla barışırıyoruz da niye öfkemiz bu kadar çabuk geçiyor aşkı bizi öldürmek için kullananlara! Bir SEN tutturmuşuz arkadaş, Allah kahretmesin, sanki tüm beşer aynı adda! Bu da işte bize reva.. Çok aldatılacağız daha, vere vere kendi salaklığımızın ipuçlarını sen adında bir yabancıya. 

Meo - 2016
MeoEdebiyat Denemeler Blogu
'Mehmet Şentürk

Son DüzenlenmeCumartesi, 21 Mayıs 2016 02:02
(1 Oyla)
Okunma 4019 defa
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.
X

Sağ Tıklama

Sağ Tıklama ve Kopyalama Sitemizde Engellidir.